Werkwijze van Badkamers & Zo in de regio Leiden

TELEFOON

(06)52038506

TELEFOON

(06)24736826


Werkwijze voor uw badkamer


De heldere werkwijze voor de badkamer die we hanteren spreekt veel van onze klanten aan, ze laten ons na afronding van het project regelmatig weten dit als erg prettig te hebben ervaren. We delen daarom hier graag onze werkwijze, zodat u op voorhand weet wat u van ons kunt verwachten voor uw badkamer. Uiteraard kunnen we nieuwbouw badkamers bouwen, bestaande badkamers renoveren en u helpen bij een eventuele lekkage in de badkamer in Leiden. We zorgen er in alle gevallen voor dat we werken op basis van een heldere structuur. De werkwijze voor de badkamer draagt op die manier bij aan duidelijke communicatie, vakwerk door onze specialisten en het resultaat dat u van ons verwacht. Onze werkwijze voor de badkamer start altijd met een persoonlijk gesprek. Wij hebben veel ervaring met het maken van badkamers voor zowel de bestaande bouw, maar zeker ook voor nieuwbouw badkamers.

Stap 1

Het persoonlijke gesprek
In een persoonlijk gesprek bespreken wij met U de wensen en werkzaamheden voor de bouw van uw bestaande badkamer of een badkamer in een nieuwbouw woning. We luisteren naar uw specifieke wensen en schetsen op basis daarvan de mogelijkheden in de beschikbare ruimte. We hebben veel ervaring met kleine badkamers en specifieke indelingen, waardoor we u diverse voorbeelden kunnen laten zien en we in verreweg de meeste gevallen aan al uw wensen kunnen voldoen. Uitgangspunt hierbij zijn uw wensen.

Stap 2

Het ontwerp
Wij maken een ontwerp, waarin hetgeen is afgesproken in stap 1 wordt verwerkt.

Stap 3

De offerte
Wanneer u ons ontwerp heeft goedgekeurd, dan stellen we geheel vrijblijvend een offerte op. Alle kostenposten worden hierin meegenomen. Op basis van de offerte kunt u besluiten ons in te schakelen voor de nieuwbouw of renovatie van uw bestaande badkamer.

Stap 4

Het bouwplan
Indien u akkoord bent met de offerte en de afgesproken prijs, dan wordt er een bouwplan opgesteld, waarin onder meer wordt aangegeven hoelang de werkzaamheden naar verwachting in beslag zullen nemen en wanneer er een daadwerkelijke aanvang wordt gemaakt het de bouw van de badkamer.  

Stap 5

De bouwfase
Een goede bouwbegeleiding vinden wij bij Badkamer& zo belangrijk. Tijdens de bouw gaan we uit van uw wensen en zorgen we voor zo min mogelijk overlast. Vanzelfsprekend zijn we altijd bereikbaar en regelmatig zal een van onze medewerkers contact met u opnemen. Wij leveren de badkamer netjes op en heeft u achteraf nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van bepaalde materialen of over badkamermeubels? Dan zullen we die graag voor u beantwoorden. Meer weten over onze werkwijze voor badkamers of in hoeverre daar vanaf te wijken valt voor een badkamer op maat? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.